sunnuntai 2. helmikuuta 2020

Halaava sydänkortti

Teimme tyttäreni kanssa vesivärimaalauskokeilun, joka ei onnistunut niin kuin piti. Säilytin kuitenkin maalatun paperin ja se osui toissapäivänä silmääni, kun mietin ystävänpäiväkorttiaskarteluja. Vesivärimaalaus oli sopivasti punainen ja kun sen taittoi ja piirsi siihen sydämen, tuli siitä hieno sydänkorttipohja.


Piirtämisen jälkeen tyttäreni leikkasi sydämen niin, että sydämen yläosaan jäi vielä pienet taitoskohdat, jotta kortti pysyy kasassa. Tämän jälkeen hän liimasi sydämelle silmät ja piirsi suun sekä ripset. 

Otimme vielä vaaleanpunaisen piipunrassin, josta leikkasin kaksi pientä palaa pois. Painoin kortin sisään sydämen reunoille rei'ittäjällä reiät ja tyttäreni pujotti pitkän piipunrassipalan kulkemaan molemmista rei'istä ja kortin takaa. Tämän jälkeen kiersimme pienet piipunrassipalat sormiksi ison piipunrassin molempiin päihin.



Yksinkertaisilla materiaaleilla tyttäreni sai tehtyä hauskan ystävänpäiväkortin, johon hän lähti jo innoissaan kirjoittamaan tervehdystä pikku ystävälleen.

2 kommenttia: