torstai 8. maaliskuuta 2018

Lumiukko kakkupapereista

Tyttäreni näki tietokoneella kakkupapereista tehdyn lumiukon ja totesi, että hän haluaa tehdä tuollaisen. Lähdimme siis askartelemaan yhdessä lumiukkoa. Ensin kuitenkin laitoin A4-kokoiselle valkoiselle paperille tummansinistä, metallinhohtoista vaaleansinistä sekä valkoista sormiväriä, joista tyttäreni maalasi siveltimellä lumiukolle taustan.



Taustapaperin kuivuessa otin kaksi erikokoista kakkupaperia, joista isompaan tyttäreni valitsi liimattavaksi kolme nappia. Seuraavaksi leikkasin kartongista porkkananenän ja tein rei'ittäjällä suuta varten mustat kartonkiympyrät. Laitoin liimaa molempiin kakkupapereihin oikeisiin kohtiin ja tyttäreni liimasi napit, suun, nenän sekä askartelusilmät lumiukolle. 


Lopuksi kiinnitimme kuivuneeseen pohjapaperiin kakkupaperit ja liimasimme yhdessä lumiukolle leikkaamani kaulaliinan ja kädet. Tällä kertaa teimme askartelun hieman ohjatummin, mutta tyttäreni tuntui silti kovasti nauttivan sen tekemisestä. Ja mikä sen mukavampaa kuin päästä näyttämään valmista työtä valokuvaa varten! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti