keskiviikko 8. tammikuuta 2020

Talviset silkkipaperikuuset

Päätimme koristaa lastenhuoneen ikkunaa lumisilla kuusilla oikeaa lumimaisemaa kaipaillessamme. Tulostin kahdessa eri koossa aikaisemmin piirtämäni kuusen mallin, josta leikkasin kuitenkin jalan pois. Piirsin muutaman kuusen valkoiselle kimallepaperille ja tyttäreni leikkasin kuuset ulkorajoja pitkin, minä taas sisärajoja pitkin. 

Laiton kuusien reunat kimallepuoli alaspäin kontaktimuovin päälle, jonka jälkeen molemmat lapset täyttivät kuusia valkoisilla silkkipaperipalasilla. Isoimpaan kuuseen kokeilimme laittaa ennen silkkipapereita vähän kimalletta, mutta silkkipaperit tarttuivat siihen heikommin ja päätimme täyttää pienemmät kuuset pelkästään silkkipaperilla. 




Kaikista kuusista tuli kuitenkin kauniita koristeita ja lapset ilahtuivat kovasti, kun ne kiinnitettiin koristamaan heidän ikkunaansa.


Kaavan kuusia varten löydät Silkkipaperijoulukuusi-tekstistäni.

2 kommenttia:

  1. Hei tulin vierailulle. Hienot kuuset olette askarrellut. Minulla on jossain tallella joitakin vanhoja, saatuja vastaavia silkkipaperi juttuja. Ne on erittäin kauniita ikkunassa. Minulla on puutarha blogi mutta talvella kun puutarha hiljenee niin postaan käsitöistä, sisustuksesta ja leipomisesta. Tervetuloa kurkkaamaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, kiva kun tulit vierailulle! :) Silkkipaperitöitä on kyllä kiva säilyttää ja käyttää uudestaan koristeena.

      Kävin kurkkaamassa sinun Lappalainen etelässä -blogiasi ja näytti oikein mielenkiintoiselta sivustolta. :)

      Poista