torstai 26. lokakuuta 2023

Noita-askartelu

Löysin Krokotakin sivuilta selkeän taitteluohjeen noidan päätä varten. Kokeilin taitella sen vihreästä origami-paperista ja se tuntui mukavan helpolta tehdä. Värittelin sivulla olevan mallin mukaan noidalle hatun mustalla ja hiukset oranssilla tussilla. Lisäsin hiuksiin ja kasvoihin muutamia yksityiskohtia vielä mustalla tussilla. 

Pään tekeminen oli jo hauska pieni projekti, mutta askartelua on kiva laajentaa vielä niin, että noidalle tehdään vartalo. Niinpä leikkasin mustasta paperista noidalle yksinkertaisen vartalon. Vartaloon leikkasin lisäksi erivärisistä askartelupapereista erilaisia yksityiskohtia sekä luudan, jonka liimasin noidan käsien alle. Liimattuani kaikki askartelupapereista tehdyt yksityiskohdat paikoilleen liimasin lopuksi noidan harmaaseen taustapaperiin. 


Noita-askartelussa yhdistyi mukavasti ohjeen mukaan tekeminen sekä oma suunnittelu ja suunnitelman toteuttaminen. Lisäksi työtä voi halutessaan jatkaa niin, että taustapaperiin piirretään maisema, joka sopisi siihen liimattavalle noidalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti