torstai 18. huhtikuuta 2019

Nopeat pääsiäispuput vessapaperirullan hylsyistä

Olen monena pääsiäisenä nähnyt netissä erilaisia vessapaperirullan hylsyistä tehtyjä pääsiäispupuja ja tänä pääsiäisenä päätin kokeilla niiden tekemistä. Ne osoittautuivat nopeiksi ja helpoksi tehdä, joten jos vessapaperirullahylsyjä löytyy jemmasta, ne ehtii vielä hyvin askarrella täksi pääsiäiseksi.


Päällystin ensimmäiseksi vessapaperirullan hylsyt kuviopaperilla ja leikkasin samasta paperista pupuille korvat sekä jalat. Jalat leikkasin niin, että ne muodostivat samalla pyöreän alustan hylsyille, kun liimasin ne paikoilleen. Korviin liimasin lisäksi vaaleanpunaista paperia keskelle ennen kuin kiinnitin ne hylsyjen yläosaan kiinni. Lopuksi liimasin pupuille silmät sekä töpöhännän ja piirsin nenät, suut sekä viikset.2 kommenttia:

 1. Muuten hyviä askarteluideoita�� mut ei oo materiaalii����

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka!

   Materiaaleja voi yrittää korvata kotona löytyvillä vaihtoehdoilla eikä haittaa lainkaan, jos omasta askartelusta ei tule sellainen kuin malleissa. Oman käden jälki sekä omat materiaalit antavat askarteluihin ihanaa omaleimaisuutta! Toivottavasti löydät ainakin joihinkin askarteluideoihin vaihtoehtoisia materiaaleja. :)

   Poista