maanantai 13. syyskuuta 2021

Auringonkukka askarrellen

Alkusyksy ja auringonkukat sopivat niin suloisesti yhteen, että tänäkin vuonna innostuin sellaisen kuopuksen kanssa yhteisesti askartlemaan. Aloitimme maalaamalla valkoiset paperisuikaleet keltaisella ja oranssilla pullovärillä. Lisäksi maalasimme ympyrän ruskealla. 

Tuputtelimme samalla taustapaprein vihreän sävyillä. Taustapaperin koko oli tuputteluun hieman iso ja tähän ei meinannut pienemmän askartelijan kärsivällisyys riittää. Vaihtoehtoisesti taustankin olisi voinut hyvin maalata isolla siveltimellä, jolloin jaksaminen olisi voinut riittää koko taustan maalaamiseen itse.

Ympyrän värin kuivuttua painoimme siihen kuplamuovin avulla pallokuviota hieman erisävyisellä ruskealla. Tämä kohta oli selkeästi hauskinta pienen askartelijan mielestä.

Maalien kuivuttua leikkasimme terälehdet keltaiseksi maalatuista suikaleista ja kokosimme auringonkukan vihreille taustapaperilleen. Leikkaaminen oli mieluisaa puuhaa, vaikka siinä piti olla tarkkana terälehden muodon löytymisen kanssa. 


Lopuksi liimasimme yhdessä kaikki auringonkukan osat paikoilleen.


2 kommenttia:

 1. Oi miten ihana ja pirteä askartelu🌻
  Rakastan ylikaiken auringonkukkia..keltainen väri hehkuu oikein elinvoimaa🤗
  Mukavia syyspäiviä sinulle ja mukavia askartelu hetkiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minustakin auringonkukat ovat aivan ihania ja tulen niiden katselemisesta aina niin hyvälle mielelle. :) Mukavia syyspäiviä myös sinulle! :)

   Poista