maanantai 23. toukokuuta 2022

Kevätkukkaset

Teimme kuopukseni kanssa keväisen vihreälle taustalle ihanat kevätkukkaset, joista jokainen muotoutui lopulta kauniiksi kortiksi. Taustapaperin olimme tehneet jo aikaisemmin ja ohje sen tekemiseen löytyy Kirsikkapuun oksa -postauksesta. 

Leikkasin ensin taustapaperista kolme kapeampaa suikaletta, joihon kuopus piirsi ensin lyijykynällä kukkaset ja vahvisti ne sitten permanent tussilla. 


Kumitin hieman lyijykynäjälkiä, jotka jäivät tussilla piirtämisen jälkeen näkyviin ja sitten kuopus pääsi maalaamaan kukat vesiväreillä.


Jos kukkasista ei halua tehdä kortteja kuten me teimme, voi niistä tehdä mustalle paperille kauniin kukkakollaasin. Kun työn tekee tausta saakka, aikaa kuuluu luonnollisesti kauemmin. Tällöin työ voisi olla rajatumpi yhden kukkasen versio, jolloin taustapaperista ei tarvitsisi tehdä niin isoa ja valmiin kukkasen voisi kiinnittää lopuksi mustalle taustalle. 


Me käytimme nämä kukat korttien tekemiseen ja liimasimme ne siksi ensin mustalle taustapaperille ja lopuksi vihreälle korttipohjalle. Näin saimme annettua kerhon aikuisille päättäjäisissä kauniit kevätkukkaset kortin muodossa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti