torstai 11. maaliskuuta 2021

Helppo pääsiäispupukortti

Teimme lasten kanssa pupuaskartelut, jossa käytettiin omaa kättä kaavana pupun tekemiseen. Sen askarteleminen oli lapsista hauskaa ja he jaksoivatkin tehdä näitä käsipupuja muutamia samalla kerralla. Yhdet puput he halusivat pitää itsellään koristeena ja lopuista päätimme tehdä pääsiäiskortteja.

Pupun tekeminen aloitettiin piirtämällä käsi iloisen väriseen askartelupaperiin. Tämän jälkeen se leikattiin paperista niin, että keskisormi jätettiin leikkaamatta.


Seuraavaksi paperikädestä taitettiin peukalo ja pikkurilli kohti kämmentä, jolloin pupulle muodostui halaavat kädet. Nimetön sekä etusormi jäivät pupulle korviksi.


Tämän jälkeen lapset koristelivat omat pupunsa piirtämällä silmät, suun, viikset, korvat ja jalat ensin lyijykynällä ja lopuksi värittämällä. Lopuksi lapset valitsivat haluamansa puput kortteja varten ja ne liimattiin heidän valitsemiinsa korttipohjiin.


4 kommenttia:

 1. Oi, kiitti tämäpä onkin kiva askartelu lasten kanssa pääsiäis puuhiksi. Kivoja nämä ohjeet muihinkin ,kun on helppo pientenkin kanssa tehdä. Mukavaa loppuviikkoa ja viikonloppua🥰

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että näistä on iloa teidän askarteluhetkiin! :) Mukavaa tulevaa viikonloppua! <3

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Tämä oli kyllä hauska tehdä lasten kanssa. :)

   Poista